KONYA / BEYŞEHİR - Bahçelievler Kasaboğlu İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve değerli velilerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlanmıştır. Okulumuz 3. sınıf öğrencileri Kültür Merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proğrama ront gösterisiyle katılmıştır.

Nis

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri 23 Nisan Ulasan Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etmiştir.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen Akıl ve Zeka oyunları yarışmasında okulumuzu EQUİLİBRİO dalında temsil eden Elif Hazel ÇETİN ilçe birincisi, MANGALA dalında Büşra AKBURUN ilçe ikincisi olmuştur. Eylül Nisa ÖZCAN'da okulumuzu küre dalında temsil etmiştir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü proğramı okulumuzda şiir, yazı, gösterilerle kutlandı. Öğrencilere Çanakkale Zaferi ile ilgili görseller izletildi. Sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının 103. Yıl Dönümü Okulumuz Öğrencileri Tarafından Hazırlanarak Kutlandı. Vali Kemal Katitaş Lisesinin Hazırlamış Olduğu Ödül Töreninde Okulumuz Anasınıfı Öğrencisi Zeynep Nisa USLU Ödülünü Almıştır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

Okulumuz Anasınıfı Öğrencilerinden Zeynep Nisa USLU Okullar Arasında Yapılan İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasında 3. Olmuştur. İlkokullarda da 3/C Sınıfından Elif Hazel ÇETİN Okulumuzu Temsil Etmiştir. Öğrencilerimize Teşekkür Eder ve Başarılarının Devamını Dileriz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Tatbikatını İlk Sirende Çök Kapan ve İkinci Sirende Tahliye Edilerek Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşmiştir.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesinin göndermiş olduğu "ŞİVLİLİK" öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" yapılan etkinlikler.

Kas

Başarmaya Hazırım Kitap Okuma Kapsamında Öğretmenlerimizle ve Velilerle Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. Kitaplar Öğrencilerimize Dağıtıldı. Klavuz Hikaye Kitapları Okuma Süreci ve Sohbet Etme Süreci Başlatıldı.

Kas

Bu Özel Günde Öğretmenlerimiz Akşam Yemeğinde Buluştular.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğeretim Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Okulumuz Öğrencileri Tarafından Yazı ve Şiirler Okundu. Müzikli Gösteriler ve Tiyatro Gösterisi Gerçekleştirildi. Ağaç Dikme Etkinliği yapıldı.

Kas

Okulumuz 1,2,3 ve 4. Sınıf Öğrencilerimize Sağlık Ekipleri Tarafınca Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Proğramı Düzenlenerek Öğrencilerimize Sağlıklı Dişler İçin Eğitim Verildi.

Kas

Ölümünün 85. Yıldönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Okulumuzda Düzenlediğimiz Proğramla Saygı ve Minnetle Andık.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YÜZYILI, OKULUMUZUN ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN BİR ÇOK GÖSTERİ VE ETKİNLİKLERLE  ÇOŞKUYLA KUTLANDI.